Het wereldwijde klanknetwerk

 

Waar je ook bent – doe mee!

 

„Waar je ook bent - met een groep, met je familie of misschien helemaal alleen, met alleen maar één klankschaal, gitaar of je stem, maak de ruimte waar je je bevindt tot een klanktempel. Doe mee en voel je verbonden met het hart van de aarde en met alle klanken voortbrengende mensen!

 

Stuur gedachten van liefde, licht, vreugde, vrede, bescherming, kracht, troost en heling naar moeder aarde en alle levende wezens!

 

Ook al doe je dit niet op het juiste tijdstip, de energie volgt jouw goede intenties. Samen zijn wij veel meer dan het totale aantal deelnemers!“

 

Het wereldwijde klanknetwerk

 

In het klanknetwerk zijn er mensen betrokken die met klanken werken of klanken graag binnen laten komen. Zij gaan met elkaar een verbinding over de hele wereld aan.

 

Wij vormen een platvorm en brengen kunstenaars, handelaars, producenten, instrumentenbouwers en therapeuten enz. met elkaar in contact.

 

Het wereldwijde klanknetwerk organiseert ook iedere 6 weken één klanknetwerkdag.

 

Op deze dagen komen wereldwijd kunstenaars, musici, klanktempels, therapeuten en geïnteresseerde mensen samen. Dit om met elkaar op hetzelfde tijdstip door middel van klanken en muziek en helende gedachten naar moeder aarde en alle levende wezens te sturen.

 

 

Wij laten deze avond een heilig feest der klanken worden. Wij nodigen je van harte uit om daarbij te zijn en samen met ons dit bijzondere evenement te vieren. Zo ontstaat een wereldwijde band van klanken.

 

 

Op onze website vind je, behalve ons, nog veel andere plekken waar bijgedragen wordt aan deze klankwerkdag.

Wees betrokken en stuur je gedachten van heling en vreugde.

 

 

De dagen van het wereldwijde klanknetwerk 2015

  

20 januari, 5 maart, 18 april, 2 juni, 16 juli, 29 augustus, 13 oktober, 25 november 2015                                altijd van 19.00 tot 22.00 uur.

 

Schrijf je in bij ons klankregister!

Meer informatie op onze website: www.klangnetzwerk.com/klangregister


----) Guestbook & Sound Network